logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Scherpenisse

Begrijp de huizenprijzen in Scherpenisse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scherpenisse

Scherpenisse is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scherpenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 389.200 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 389.200
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Scherpenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scherpenisse is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scherpenisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Scherpenisse.

Woningen recent verkocht in Scherpenisse

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scherpenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scherpenisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scherpenisse. Een eengezinswoning in Scherpenisse komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scherpenisse

In Scherpenisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scherpenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scherpenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Scherpenisse

Starterswoningen in Scherpenisse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scherpenisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scherpenisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scherpenisse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scherpenisse

Wil je een huis kopen in Scherpenisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scherpenisse . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scherpenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scherpenisse.

Bekijk alle koopwoningen in Scherpenisse. Zoek je huurwoning in Scherpenisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scherpenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scherpenisse is 3.016 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.561 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scherpenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scherpenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Scherpenisse

Scherpenisse bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.