De Huizenmarkt gemeente Eijsden-Margraten (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eijsden-Margraten

Woningmarkt Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Margraten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 70
Gemiddelde vraagprijs € 466.801
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eijsden-Margraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden-Margraten is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden-Margraten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden-Margraten.

Woningen recent verkocht in Eijsden-Margraten

Er zijn recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Margraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden-Margraten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden-Margraten. Een eengezinswoning in Eijsden-Margraten komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden-Margraten

In Eijsden-Margraten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden-Margraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden-Margraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eijsden-Margraten
Binnenring: Nederland

Eijsden-Margraten waar ligt dat?

Woningen te koop Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden-Margraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden-Margraten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eijsden-Margraten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eijsden-Margraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden-Margraten is 3.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.697 euro).

Leeftijden Eijsden-Margraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden-Margraten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Eijsden-Margraten

De gemeente Eijsden-Margraten telt 11 plaatsen.

Banholt Bemelen Cadier en Keer Eckelrade Eijsden Gronsveld Margraten Mheer Noorbeek Scheulder Sint Geertruid

Alle wijken van Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.