logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Eijsden-Margraten

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.991 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Margraten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 315.526.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 496.057
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 315.526
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eijsden-Margraten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden-Margraten is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden-Margraten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden-Margraten.

Woningen recent verkocht in Eijsden-Margraten

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden-Margraten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden-Margraten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden-Margraten. Een eengezinswoning in Eijsden-Margraten komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden-Margraten

In Eijsden-Margraten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden-Margraten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden-Margraten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Eijsden-Margraten

Starterswoningen in gemeente Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in gemeente Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden-Margraten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden-Margraten.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in gemeente Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eijsden-Margraten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden-Margraten is 3.129 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.969 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eijsden-Margraten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden-Margraten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Eijsden-Margraten

De gemeente Eijsden-Margraten telt 11 plaatsen.

Banholt Bemelen Cadier en Keer Eckelrade Eijsden Gronsveld Margraten Mheer Noorbeek Scheulder Sint Geertruid

Wijken van Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.