De Huizenmarkt in Sint Geertruid (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Geertruid

Woningmarkt Sint Geertruid

Sint Geertruid is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Geertruid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 366.261
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sint Geertruid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Geertruid is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Geertruid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Geertruid.

Woningen recent verkocht in Sint Geertruid

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Geertruid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Geertruid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Geertruid. Een eengezinswoning in Sint Geertruid komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Geertruid

In Sint Geertruid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Geertruid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Geertruid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Geertruid
Binnenring: Nederland

Sint Geertruid waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Geertruid

Wil je een huis kopen in Sint Geertruid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Geertruid . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Geertruid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Geertruid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Geertruid. Zoek je huurwoning in Sint Geertruid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Geertruid

Starterswoningen in Sint Geertruid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Geertruid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Geertruid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Geertruid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Geertruid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Geertruid is 2.994 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.766 euro).

Leeftijden Sint Geertruid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Geertruid vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint Geertruid

Sint Geertruid bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.