logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Mheer - Noorbeek in Noorbeek

Begrijp de huizenprijzen in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten

Mheer - Noorbeek is een wijk in de plaats Noorbeek binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 3.005 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer - Noorbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 479.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 479.945
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Mheer - Noorbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mheer - Noorbeek is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mheer - Noorbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mheer - Noorbeek

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer - Noorbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mheer - Noorbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mheer - Noorbeek. Een eengezinswoning in Mheer - Noorbeek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mheer - Noorbeek

In Mheer - Noorbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mheer - Noorbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mheer - Noorbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Mheer - Noorbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mheer - Noorbeek vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mheer - Noorbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mheer - Noorbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Mheer - Noorbeek Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mheer - Noorbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mheer - Noorbeek is 2.680 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.021 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mheer - Noorbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mheer - Noorbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mheer - Noorbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mheer - Noorbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mheer - Noorbeek

Mheer Banholt Noorbeek Terlinden Bergenhuizen en Schey Hoogcruts Verspreide huizen