Huizenmarkt Mheer - Noorbeek in Noorbeek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mheer - Noorbeek

Woningmarkt Mheer - Noorbeek

Mheer - Noorbeek is een wijk in de plaats Noorbeek binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 3.030 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer - Noorbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.431 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 422.431
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Mheer - Noorbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mheer - Noorbeek is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mheer - Noorbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mheer - Noorbeek.

Woningen recent verkocht in Mheer - Noorbeek

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer - Noorbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mheer - Noorbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mheer - Noorbeek. Een eengezinswoning in Mheer - Noorbeek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mheer - Noorbeek

In Mheer - Noorbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mheer - Noorbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mheer - Noorbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mheer - Noorbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Mheer - Noorbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mheer - Noorbeek vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Mheer - Noorbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Mheer - Noorbeek

Wil je een huis kopen in Mheer - Noorbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mheer - Noorbeek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mheer - Noorbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mheer - Noorbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mheer - Noorbeek. Zoek je huurwoning in Mheer - Noorbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mheer - Noorbeek

Starterswoningen in Mheer - Noorbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mheer - Noorbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mheer - Noorbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mheer - Noorbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mheer - Noorbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mheer - Noorbeek is 3.043 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.831 euro).

Leeftijden Mheer - Noorbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mheer - Noorbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mheer - Noorbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mheer - Noorbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mheer - Noorbeek

Mheer Banholt Noorbeek Terlinden Bergenhuizen en Schey Hoogcruts Verspreide huizen