logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Eijsden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eijsden

Eijsden is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.991 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 461.299
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eijsden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden.

Woningen recent verkocht in Eijsden

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden. Een eengezinswoning in Eijsden komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden

In Eijsden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eijsden

Starterswoningen in Eijsden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eijsden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eijsden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eijsden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eijsden

Wil je een huis kopen in Eijsden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eijsden . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden.

Bekijk alle koopwoningen in Eijsden. Zoek je huurwoning in Eijsden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eijsden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden is 3.408 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.961 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eijsden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eijsden

Eijsden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.