Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mheer

Begrijp de huizenprijzen in Mheer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mheer

Mheer is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.137 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 475.137
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Mheer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mheer is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mheer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mheer.

Woningen recent verkocht in Mheer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mheer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mheer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mheer. Een eengezinswoning in Mheer komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mheer

In Mheer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mheer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mheer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mheer

Starterswoningen in Mheer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mheer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mheer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mheer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mheer

Wil je een huis kopen in Mheer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mheer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mheer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mheer.

Bekijk alle koopwoningen in Mheer. Zoek je huurwoning in Mheer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mheer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mheer is 3.930 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.756 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mheer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mheer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mheer

Mheer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.