Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bemelen

Begrijp de huizenprijzen in Bemelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bemelen

Bemelen is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 715.681 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 715.681
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bemelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bemelen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bemelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bemelen.

Woningen recent verkocht in Bemelen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bemelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bemelen. Een eengezinswoning in Bemelen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bemelen

In Bemelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bemelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bemelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bemelen

Starterswoningen in Bemelen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bemelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bemelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bemelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bemelen

Wil je een huis kopen in Bemelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bemelen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bemelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bemelen.

Bekijk alle koopwoningen in Bemelen. Zoek je huurwoning in Bemelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bemelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bemelen is 3.350 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.240 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bemelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bemelen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bemelen

Bemelen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.