De Huizenmarkt in Gronsveld (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gronsveld

Woningmarkt Gronsveld

Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gronsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.921 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 410.921
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gronsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gronsveld is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gronsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gronsveld.

Woningen recent verkocht in Gronsveld

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gronsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gronsveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gronsveld. Een eengezinswoning in Gronsveld komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gronsveld

In Gronsveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gronsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gronsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gronsveld
Binnenring: Nederland

Gronsveld waar ligt dat?

Woningen te koop Gronsveld

Wil je een huis kopen in Gronsveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gronsveld . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gronsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gronsveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gronsveld. Zoek je huurwoning in Gronsveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gronsveld

Starterswoningen in Gronsveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gronsveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gronsveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gronsveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gronsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gronsveld is 2.997 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.207 euro).

Leeftijden Gronsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gronsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gronsveld

Gronsveld bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.