De Huizenmarkt in Scheulder (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Scheulder

Woningmarkt Scheulder

Scheulder is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scheulder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 688.238 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 688.238
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Scheulder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scheulder is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scheulder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scheulder

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scheulder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scheulder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scheulder. Een eengezinswoning in Scheulder komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scheulder

In Scheulder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scheulder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scheulder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Scheulder
Binnenring: Nederland

Scheulder waar ligt dat?

Woningen te koop Scheulder

Wil je een huis kopen in Scheulder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scheulder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scheulder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scheulder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Scheulder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Scheulder. Zoek je huurwoning in Scheulder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Scheulder

Starterswoningen in Scheulder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scheulder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scheulder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Scheulder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Scheulder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scheulder is 2.715 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.460 euro).

Leeftijden Scheulder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scheulder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Scheulder

Scheulder bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.