logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Cadier en Keer in Cadier en Keer

Begrijp de huizenprijzen in Cadier en Keer Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cadier en Keer Eijsden-Margraten

Cadier en Keer is een wijk in de plaats Cadier en Keer binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 4.160 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier en Keer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 656.308 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 656.308
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Cadier en Keer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadier en Keer is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cadier en Keer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cadier en Keer.

Woningen recent verkocht in Cadier en Keer

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier en Keer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadier en Keer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadier en Keer. Een eengezinswoning in Cadier en Keer komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadier en Keer

In Cadier en Keer wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cadier en Keer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cadier en Keer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Cadier en Keer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cadier en Keer vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Cadier en Keer Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Cadier en Keer Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cadier en Keer Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadier en Keer Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cadier en Keer Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cadier en Keer Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Cadier en Keer Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadier en Keer Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadier en Keer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadier en Keer.

Bekijk alle koopwoningen in Cadier en Keer Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Cadier en Keer Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cadier en Keer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadier en Keer is 3.386 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.324 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cadier en Keer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadier en Keer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Cadier en Keer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Cadier en Keer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Cadier en Keer

Cadier Sint Antoniusbank Berg Bemelen Honthem Verspreide huizen