logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eijsden in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Eijsden Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eijsden Eijsden-Margraten

Eijsden is een wijk in de plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 9.720 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 461.486 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 461.486
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Eijsden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden.

Woningen recent verkocht in Eijsden

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden. Een eengezinswoning in Eijsden komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden

In Eijsden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eijsden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eijsden vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Eijsden Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Eijsden Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eijsden Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eijsden Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eijsden Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eijsden Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Eijsden Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eijsden Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden.

Bekijk alle koopwoningen in Eijsden Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Eijsden Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eijsden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden is 3.408 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.961 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eijsden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eijsden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eijsden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eijsden

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen