Huizenmarkt Eijsden in Eijsden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eijsden

Woningmarkt Eijsden

Eijsden is een wijk in de plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 9.385 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.505 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 459.505
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Eijsden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eijsden is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eijsden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eijsden.

Woningen recent verkocht in Eijsden

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eijsden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eijsden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eijsden. Een eengezinswoning in Eijsden komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eijsden

In Eijsden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eijsden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eijsden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eijsden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Eijsden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eijsden vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Eijsden waar ligt dat?

Woningen te koop Eijsden

Wil je een huis kopen in Eijsden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eijsden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eijsden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eijsden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eijsden. Zoek je huurwoning in Eijsden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eijsden

Starterswoningen in Eijsden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eijsden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eijsden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eijsden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eijsden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eijsden is 3.117 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.809 euro).

Leeftijden Eijsden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eijsden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eijsden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eijsden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eijsden

Eijsden-Breust Mariadorp-Beezepool Withuis-Stationsstraat Mesch Oost Maarland Verspreide huizen