Cadier en Keer in de gemeente Eijsden-Margraten

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Cadier en Keer

Een eerste blik op Cadier en Keer

Cadier en Keer is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Cadier en Keer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.423 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 493.423
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cadier en Keer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadier en Keer is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Cadier en Keer kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cadier en Keer

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier en Keer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadier en Keer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadier en Keer. Een eengezinswoning in Cadier en Keer komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadier en Keer

In Cadier en Keer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Cadier en Keer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Cadier en Keer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cadier en Keer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Cadier en Keer

Wil je een huis kopen in Cadier en Keer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadier en Keer . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadier en Keer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadier en Keer.

Zoek je huurwoning in Cadier en Keer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Cadier en Keer.

Huizenprijzen in Cadier en Keer

Starterswoningen in Cadier en Keer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cadier en Keer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadier en Keer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cadier en Keer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cadier en Keer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadier en Keer is 2.702 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.461 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Cadier en Keer is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Cadier en Keer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadier en Keer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Cadier en Keer

Cadier en Keer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen