Huizenprijzen en de huizenmarkt in Cadier en Keer

Begrijp de huizenprijzen in Cadier en Keer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cadier en Keer

Cadier en Keer is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier en Keer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 645.544 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 645.544
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cadier en Keer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadier en Keer is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cadier en Keer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cadier en Keer.

Woningen recent verkocht in Cadier en Keer

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadier en Keer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadier en Keer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadier en Keer. Een eengezinswoning in Cadier en Keer komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadier en Keer

In Cadier en Keer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cadier en Keer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cadier en Keer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Cadier en Keer

Starterswoningen in Cadier en Keer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cadier en Keer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadier en Keer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cadier en Keer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cadier en Keer

Wil je een huis kopen in Cadier en Keer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadier en Keer . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadier en Keer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadier en Keer.

Bekijk alle koopwoningen in Cadier en Keer. Zoek je huurwoning in Cadier en Keer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cadier en Keer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadier en Keer is 3.213 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cadier en Keer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadier en Keer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Cadier en Keer

Cadier en Keer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.