logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gronsveld in Gronsveld

Begrijp de huizenprijzen in Gronsveld Eijsden-Margraten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gronsveld Eijsden-Margraten

Gronsveld is een wijk in de plaats Gronsveld binnen de gemeente Eijsden-Margraten. Deze wijk telt volgens het CBS 2.845 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gronsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 457.446 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 457.446
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gronsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gronsveld is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gronsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gronsveld.

Woningen recent verkocht in Gronsveld

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gronsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gronsveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gronsveld. Een eengezinswoning in Gronsveld komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gronsveld

In Gronsveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gronsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gronsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gronsveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gronsveld vergeleken met de Eijsden-Margraten en Nederland.

Huizenprijzen in Gronsveld Eijsden-Margraten

Starterswoningen in Gronsveld Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gronsveld Eijsden-Margraten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gronsveld Eijsden-Margraten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gronsveld Eijsden-Margraten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gronsveld Eijsden-Margraten

Wil je een huis kopen in Gronsveld Eijsden-Margraten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gronsveld Eijsden-Margraten . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gronsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gronsveld.

Bekijk alle koopwoningen in Gronsveld Eijsden-Margraten. Zoek je huurwoning in Gronsveld Eijsden-Margraten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gronsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gronsveld is 2.917 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.074 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gronsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gronsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gronsveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gronsveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gronsveld

Gronsveld Rijckholt