De Huizenmarkt in Noorbeek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noorbeek

Woningmarkt Noorbeek

Noorbeek is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.070 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 488.070
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noorbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorbeek is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noorbeek.

Woningen recent verkocht in Noorbeek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorbeek. Een eengezinswoning in Noorbeek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorbeek

In Noorbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noorbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noorbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noorbeek
Binnenring: Nederland

Noorbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Noorbeek

Wil je een huis kopen in Noorbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorbeek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noorbeek. Zoek je huurwoning in Noorbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noorbeek

Starterswoningen in Noorbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noorbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noorbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noorbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorbeek is 3.505 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.555 euro).

Leeftijden Noorbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noorbeek

Noorbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.