Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noorbeek

Begrijp de huizenprijzen in Noorbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noorbeek

Noorbeek is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.575 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 493.575
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noorbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorbeek is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noorbeek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorbeek. Een eengezinswoning in Noorbeek komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorbeek

In Noorbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noorbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noorbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noorbeek

Starterswoningen in Noorbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noorbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noorbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noorbeek

Wil je een huis kopen in Noorbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorbeek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Noorbeek. Zoek je huurwoning in Noorbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noorbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorbeek is 2.812 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.505 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noorbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noorbeek

Noorbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.