Huizenprijzen en de huizenmarkt in Banholt

Begrijp de huizenprijzen in Banholt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Banholt

Banholt is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze plaats telt volgens het CBS 25.575 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Banholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 401.555 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 401.555
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Banholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Banholt is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Banholt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Banholt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Banholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Banholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Banholt. Een eengezinswoning in Banholt komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Banholt

In Banholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Banholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Banholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Banholt

Starterswoningen in Banholt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Banholt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Banholt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Banholt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Banholt

Wil je een huis kopen in Banholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Banholt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Banholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Banholt.

Bekijk alle koopwoningen in Banholt. Zoek je huurwoning in Banholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Banholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Banholt is 1.818 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.078 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Banholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Banholt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Banholt

Banholt bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.