De Huizenmarkt in Evertsoord (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Evertsoord

Woningmarkt Evertsoord

Evertsoord is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 588.279 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 588.279
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Evertsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Evertsoord is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Evertsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Evertsoord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Evertsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Evertsoord. Een woonboerderij in Evertsoord komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Evertsoord

In Evertsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Evertsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Evertsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Evertsoord
Binnenring: Nederland

Evertsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Evertsoord

Wil je een huis kopen in Evertsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Evertsoord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Evertsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Evertsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Evertsoord. Zoek je huurwoning in Evertsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Evertsoord

Starterswoningen in Evertsoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Evertsoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Evertsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Evertsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Evertsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Evertsoord is 4.680 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.243 euro).

Leeftijden Evertsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Evertsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Evertsoord

Evertsoord bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.