logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Botlek Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Botlek Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Botlek Rotterdam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Botlek Rotterdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Botlek Rotterdam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Botlek Rotterdam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Botlek Rotterdam

In Botlek Rotterdam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Botlek Rotterdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Botlek Rotterdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Botlek Rotterdam

Starterswoningen in Botlek Rotterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Botlek Rotterdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Botlek Rotterdam zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Botlek Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Botlek Rotterdam

Wil je een huis kopen in Botlek Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Botlek Rotterdam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Botlek Rotterdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Botlek Rotterdam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Botlek Rotterdam.

Bekijk alle koopwoningen in Botlek Rotterdam. Zoek je huurwoning in Botlek Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Botlek Rotterdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Botlek Rotterdam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.