Winneweer in de gemeente Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Winneweer

Een eerste blik op Winneweer

Winneweer is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Winneweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 505.966 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 505.966
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Winneweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Winneweer is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Winneweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Winneweer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winneweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winneweer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Winneweer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Winneweer. Een eengezinswoning in Winneweer komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Winneweer

In Winneweer wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Winneweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Winneweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Winneweer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Winneweer

Wil je een huis kopen in Winneweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winneweer. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Winneweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winneweer.

Huizenprijzen in Winneweer

Starterswoningen in Winneweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Winneweer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winneweer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Winneweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Winneweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Winneweer is 1.678 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.323 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Winneweer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Winneweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winneweer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Winneweer

Winneweer bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen