Westerhoven in de gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerhoven

Een eerste blik op Westerhoven

Westerhoven is een plaats in de gemeente Bergeijk. Deze plaats telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westerhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.389 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 520.389
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Westerhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerhoven is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerhoven

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerhoven. Een eengezinswoning in Westerhoven komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerhoven

In Westerhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerhoven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westerhoven

Wil je een huis kopen in Westerhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerhoven. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerhoven.

Huizenprijzen in Westerhoven

Starterswoningen in Westerhoven zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westerhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerhoven zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerhoven is 2.432 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.390 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westerhoven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westerhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westerhoven

Westerhoven bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen