Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bergeijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bergeijk

Bergeijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 18.415 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 377.870.

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 108
Gemiddelde vraagprijs € 536.650
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 377.870
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bergeijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergeijk.

Woningen recent verkocht in Bergeijk

Er zijn recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk. Een eengezinswoning in Bergeijk komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk

In Bergeijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergeijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergeijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bergeijk

Starterswoningen in gemeente Bergeijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bergeijk

Wil je een huis kopen in gemeente Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bergeijk . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bergeijk. Zoek je huurwoning in gemeente Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergeijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk is 3.488 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.428 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergeijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bergeijk

De gemeente Bergeijk telt 4 plaatsen.

Bergeijk Luyksgestel Riethoven Westerhoven

Wijken van Bergeijk

Bergeijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.