Bergeijk 't Loo in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bergeijk 't Loo

Een eerste blik op Bergeijk 't Loo

Bergeijk 't Loo is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.025 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bergeijk 't Loo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.681 euro.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 541.681
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Bergeijk 't Loo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk 't Loo is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk 't Loo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bergeijk 't Loo

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk 't Loo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk 't Loo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk 't Loo. Een eengezinswoning in Bergeijk 't Loo komt het meest (81%) voor. Daarna komt een landhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk 't Loo

In Bergeijk 't Loo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bergeijk 't Loo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bergeijk 't Loo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergeijk 't Loo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bergeijk 't Loo

Wil je een huis kopen in Bergeijk 't Loo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergeijk 't Loo. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk 't Loo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk 't Loo.

Huizenprijzen in Bergeijk 't Loo

Starterswoningen in Bergeijk 't Loo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergeijk 't Loo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergeijk 't Loo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergeijk 't Loo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergeijk 't Loo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk 't Loo is 2.735 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.624 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bergeijk 't Loo is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bergeijk 't Loo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk 't Loo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergeijk 't Loo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergeijk 't Loo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergeijk 't Loo

Loo Van den Tillaartstraat e.o. Industrieterrein 'Waterlaat' Langveld e.o. Weebosserweg-Breerijt

Instellingen zijn opgeslagen