Buitengebied in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied

Een eerste blik op Buitengebied

Buitengebied is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.235 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 726.100 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 726.100
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied. Een eengezinswoning in Buitengebied komt het meest (38%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied

In Buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied

Wil je een huis kopen in Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied.

Huizenprijzen in Buitengebied

Starterswoningen in Buitengebied zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied is 3.350 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.212 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied

Buitengebied Noord 1 Buitengebied Noord 2 Buitengebied Noord 3 Buitengebied Noord 4 Buitengebied Zuid-Oost Buitengebied Noord-West 1 Buitengebied Noord-West 2 Buitengebied Zuid-West Buitengebied Zuid 1 Buitengebied Zuid 2

Instellingen zijn opgeslagen