logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergeijk 't Hof in Bergeijk

Begrijp de huizenprijzen in Bergeijk 't Hof Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergeijk 't Hof Bergeijk

Bergeijk 't Hof is een wijk in de plaats Bergeijk binnen de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 8.540 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk 't Hof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.454 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 521.454
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bergeijk 't Hof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk 't Hof is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk 't Hof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergeijk 't Hof.

Woningen recent verkocht in Bergeijk 't Hof

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk 't Hof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk 't Hof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk 't Hof. Een eengezinswoning in Bergeijk 't Hof komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk 't Hof

In Bergeijk 't Hof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergeijk 't Hof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergeijk 't Hof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergeijk 't Hof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergeijk 't Hof vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Huizenprijzen in Bergeijk 't Hof Bergeijk

Starterswoningen in Bergeijk 't Hof Bergeijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergeijk 't Hof Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergeijk 't Hof Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergeijk 't Hof Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergeijk 't Hof Bergeijk

Wil je een huis kopen in Bergeijk 't Hof Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergeijk 't Hof Bergeijk . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk 't Hof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk 't Hof.

Bekijk alle koopwoningen in Bergeijk 't Hof Bergeijk. Zoek je huurwoning in Bergeijk 't Hof Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergeijk 't Hof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk 't Hof is 3.573 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.405 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergeijk 't Hof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk 't Hof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergeijk 't Hof

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergeijk 't Hof? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergeijk 't Hof

Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind Kleine Broekstraat Jeruzalem Burgemeester Magneestraat e.o. Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat Kept e.o. Hof Meester Pankenstraat-Riethovensedijk Bucht e.o. Schutsboom e.o. Eerselsedijk-Woonbos e.o. Van den Valgaetstraat e.o. Hagelkruis e.o. Beistervelden De Kabouterberg e.o. Eikenberg-Hooge Berkt Industrieterrein ' 't Stoom '