Bergeijk 't Hof in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bergeijk 't Hof

Een eerste blik op Bergeijk 't Hof

Bergeijk 't Hof is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 8.530 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bergeijk 't Hof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 456.490 euro.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 456.490
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bergeijk 't Hof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergeijk 't Hof is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergeijk 't Hof kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bergeijk 't Hof

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergeijk 't Hof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergeijk 't Hof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergeijk 't Hof. Een eengezinswoning in Bergeijk 't Hof komt het meest (62%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergeijk 't Hof

In Bergeijk 't Hof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bergeijk 't Hof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bergeijk 't Hof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergeijk 't Hof
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bergeijk 't Hof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergeijk 't Hof vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bergeijk 't Hof

Wil je een huis kopen in Bergeijk 't Hof? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergeijk 't Hof. Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergeijk 't Hof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergeijk 't Hof.

Huizenprijzen in Bergeijk 't Hof

Starterswoningen in Bergeijk 't Hof zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergeijk 't Hof zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergeijk 't Hof zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergeijk 't Hof? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergeijk 't Hof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergeijk 't Hof is 2.703 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.626 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bergeijk 't Hof is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bergeijk 't Hof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergeijk 't Hof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergeijk 't Hof

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergeijk 't Hof? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergeijk 't Hof

Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind Kleine Broekstraat Jeruzalem Burgemeester Magneestraat e.o. Dokter A. Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraa Kept e.o. Hof Meester Pankenstraat-Riethovensedijk Bucht e.o. Schutsboom e.o. Eerselsedijk-Woonbos e.o. Van den Valgaetstraat e.o. Hagelkruis e.o. Beistervelden De Kabouterberg e.o. Eikenberg-Hooge Berkt Industrieterrein ' 't Stoom '

Instellingen zijn opgeslagen