Riethoven in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Riethoven

Een eerste blik op Riethoven

Riethoven is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.790 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Riethoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 553.325 euro.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 553.325
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Riethoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Riethoven is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Riethoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Riethoven

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riethoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Riethoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Riethoven. Een eengezinswoning in Riethoven komt het meest (53%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Riethoven

In Riethoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Riethoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Riethoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Riethoven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Riethoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Riethoven vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Riethoven

Wil je een huis kopen in Riethoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Riethoven. Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Riethoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Riethoven.

Huizenprijzen in Riethoven

Starterswoningen in Riethoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Riethoven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Riethoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Riethoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Riethoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Riethoven is 3.066 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.787 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Riethoven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Riethoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Riethoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Riethoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Riethoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Riethoven

Dorpsplein e.o. Eviestraat-Vlasstraat e.o. Willibrordusstraat e.o. Dorpsstraat e.o. De Hasselt e.o. Walik

Instellingen zijn opgeslagen