Westerhoven in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerhoven

Een eerste blik op Westerhoven

Westerhoven is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.920 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westerhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.618 euro.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 514.618
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Westerhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerhoven is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerhoven

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerhoven. Een eengezinswoning in Westerhoven komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerhoven

In Westerhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerhoven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Westerhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westerhoven vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Westerhoven

Wil je een huis kopen in Westerhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerhoven. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerhoven.

Huizenprijzen in Westerhoven

Starterswoningen in Westerhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westerhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerhoven is 2.437 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.402 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westerhoven is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westerhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Westerhoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Westerhoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Westerhoven

Heijerstraat-Loveren Dorpsstraat e.o. Aarperstraat-Lange Akkers Heuvel Beukenlaan e.o. Hoeverstraat e.o. Steenovens Aan de Heerstraat e.o. Industrieterrein 'Leemskuilen'

Instellingen zijn opgeslagen