logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Westerhoven in Westerhoven

Begrijp de huizenprijzen in Westerhoven Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westerhoven Bergeijk

Westerhoven is een wijk in de plaats Westerhoven binnen de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.975 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 557.790 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 557.790
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Westerhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerhoven is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerhoven

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerhoven. Een eengezinswoning in Westerhoven komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerhoven

In Westerhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westerhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westerhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westerhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westerhoven vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Huizenprijzen in Westerhoven Bergeijk

Starterswoningen in Westerhoven Bergeijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westerhoven Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerhoven Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westerhoven Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westerhoven Bergeijk

Wil je een huis kopen in Westerhoven Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerhoven Bergeijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerhoven.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Westerhoven Bergeijk.

Bekijk alle koopwoningen in Westerhoven Bergeijk. Zoek je huurwoning in Westerhoven Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westerhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerhoven is 3.831 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.779 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westerhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Westerhoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Westerhoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Westerhoven

Heijerstraat-Loveren Dorpsstraat e.o. Aarperstraat-Lange Akkers Heuvel Beukenlaan e.o. Hoeverstraat e.o. Steenovens Aan de Heerstraat e.o. Industrieterrein 'Leemskuilen'