Huizenprijzen en de huizenmarkt Luyksgestel in Luyksgestel

Begrijp de huizenprijzen in Luyksgestel Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luyksgestel Bergeijk

Luyksgestel is een wijk in de plaats Luyksgestel binnen de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.395 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luyksgestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.860 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 435.860
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Luyksgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luyksgestel is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luyksgestel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luyksgestel

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luyksgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luyksgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luyksgestel. Een eengezinswoning in Luyksgestel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luyksgestel

In Luyksgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luyksgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luyksgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Luyksgestel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Luyksgestel vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Huizenprijzen in Luyksgestel Bergeijk

Starterswoningen in Luyksgestel Bergeijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Luyksgestel Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luyksgestel Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luyksgestel Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luyksgestel Bergeijk

Wil je een huis kopen in Luyksgestel Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luyksgestel Bergeijk . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luyksgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luyksgestel.

Bekijk alle koopwoningen in Luyksgestel Bergeijk. Zoek je huurwoning in Luyksgestel Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luyksgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luyksgestel is 3.611 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.467 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luyksgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luyksgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Luyksgestel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Luyksgestel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Luyksgestel

Tiliaans-Weegbree e.o. Prins van Luikstraat e.o. Dorpstraat-Sengelsbroeksestraat Hasselsestraat e.o. Kerkstraat e.o. Dorpstraat Kapellerweg-Rijt Molenstraat e.o. Industrieterrein 'Loonsebaan' Boscheind Industrieterrein 'Zoeferbeemd'