Weebosch in gemeente Bergeijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Weebosch

Een eerste blik op Weebosch

Weebosch is een wijk in de gemeente Bergeijk. Deze wijk telt volgens het CBS 520 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Weebosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.679 euro.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 419.679
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Weebosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weebosch is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weebosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weebosch.

Woningen recent verkocht in Weebosch

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weebosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weebosch.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Weebosch. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weebosch. Een eengezinswoning in Weebosch komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weebosch

In Weebosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Weebosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Weebosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weebosch
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weebosch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weebosch vergeleken met de Bergeijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Weebosch

Wil je een huis kopen in Weebosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weebosch. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weebosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weebosch.

Huizenprijzen in Weebosch

Starterswoningen in Weebosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weebosch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weebosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weebosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weebosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weebosch is 2.549 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.529 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Weebosch is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Weebosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weebosch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weebosch

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weebosch? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weebosch

Weebosch

Instellingen zijn opgeslagen