Alle woningmarktinfo Sint Jansklooster in gemeente Steenwijkerland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Jansklooster

Een eerste blik op Sint Jansklooster

Sint Jansklooster is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Jansklooster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 354.564 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 354.564
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sint Jansklooster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Jansklooster is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Jansklooster kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Jansklooster

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Jansklooster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Jansklooster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Jansklooster. Een eengezinswoning in Sint Jansklooster komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Jansklooster

In Sint Jansklooster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Jansklooster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Jansklooster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Jansklooster
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sint Jansklooster

Wil je een huis kopen in Sint Jansklooster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Jansklooster . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Jansklooster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Jansklooster.

Zoek je huurwoning in Sint Jansklooster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint Jansklooster.

Huizenprijzen in Sint Jansklooster

Starterswoningen in Sint Jansklooster zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Jansklooster zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Jansklooster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Jansklooster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Jansklooster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Jansklooster is 2.672 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.326 euro).

Leeftijden Sint Jansklooster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Jansklooster vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint Jansklooster

Sint Jansklooster bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen