Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rogat

Begrijp de huizenprijzen in Rogat met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rogat

Rogat is een plaats in de gemeente Meppel. Deze plaats telt volgens het CBS 33.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 379.519
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rogat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rogat is 128 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rogat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rogat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rogat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rogat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rogat. Een eengezinswoning in Rogat komt het meest (77%) voor. Daarna komt een landhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rogat

In Rogat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rogat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rogat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rogat

Starterswoningen in Rogat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rogat zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rogat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rogat? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rogat

Wil je een huis kopen in Rogat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rogat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rogat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rogat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rogat.

Bekijk alle koopwoningen in Rogat. Zoek je huurwoning in Rogat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rogat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rogat is 3.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.498 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rogat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rogat vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rogat

Rogat bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.