Rogat in de gemeente Meppel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rogat

Een eerste blik op Rogat

Rogat is een plaats in de gemeente Meppel. Deze plaats telt volgens het CBS 33.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Rogat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 304.136 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 304.136
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rogat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rogat is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rogat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rogat

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rogat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rogat. Een eengezinswoning in Rogat komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rogat

In Rogat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rogat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rogat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rogat
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rogat

Wil je een huis kopen in Rogat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rogat. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rogat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rogat.

Huizenprijzen in Rogat

Starterswoningen in Rogat zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rogat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rogat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rogat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rogat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rogat is 2.546 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.424 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rogat is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rogat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rogat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rogat

Rogat bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen