Alle woningmarktinfo Industrie Oevers in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Industrie Oevers

Een eerste blik op Industrie Oevers

Industrie Oevers is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrie Oevers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.209 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 365.209
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Industrie Oevers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industrie Oevers is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industrie Oevers kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Industrie Oevers

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrie Oevers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrie Oevers.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industrie Oevers. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industrie Oevers. Een eengezinswoning in Industrie Oevers komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Industrie Oevers

In Industrie Oevers wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Industrie Oevers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Industrie Oevers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrie Oevers
Binnenring: Nederland

Industrie Oevers waar ligt dat?

Woningen te koop in Industrie Oevers

Wil je een huis kopen in Industrie Oevers? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrie Oevers . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrie Oevers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrie Oevers.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrie Oevers. Zoek je huurwoning in Industrie Oevers? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industrie Oevers

Starterswoningen in Industrie Oevers zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Industrie Oevers zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrie Oevers zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industrie Oevers? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industrie Oevers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industrie Oevers is 1.988 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.953 euro).

Leeftijden Industrie Oevers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrie Oevers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Industrie Oevers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Industrie Oevers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Industrie Oevers

Industrie Oevers A Industrie Oevers B Industrie Oevers C Industrie Oevers D Industrie Oevers E