logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ezinge in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Ezinge Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ezinge Meppel

Ezinge is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 705 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 228.846 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 228.846
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Ezinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ezinge is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ezinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ezinge.

Woningen recent verkocht in Ezinge

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ezinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ezinge. Een eengezinswoning in Ezinge komt het meest (95%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ezinge

In Ezinge wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ezinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ezinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ezinge Meppel

Starterswoningen in Ezinge Meppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ezinge Meppel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ezinge Meppel zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ezinge Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ezinge Meppel

Wil je een huis kopen in Ezinge Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ezinge Meppel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ezinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ezinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ezinge Meppel.

Bekijk alle koopwoningen in Ezinge Meppel. Zoek je huurwoning in Ezinge Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ezinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ezinge is 3.025 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.833 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ezinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ezinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ezinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ezinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ezinge

Bloemenbuurt Onderwijs-, sportpark