Alle woningmarktinfo Ezinge in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ezinge

Een eerste blik op Ezinge

Ezinge is een wijk in de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 186.536 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 186.536
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ezinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ezinge is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ezinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ezinge.

Woningen recent verkocht in Ezinge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ezinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ezinge. Een eengezinswoning in Ezinge komt het meest (96%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ezinge

In Ezinge wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ezinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ezinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ezinge
Binnenring: Nederland

Ezinge waar ligt dat?

Woningen te koop in Ezinge

Wil je een huis kopen in Ezinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ezinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ezinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ezinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ezinge.

Zoek je huurwoning in Ezinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ezinge.

Huizenprijzen in Ezinge

Starterswoningen in Ezinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ezinge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ezinge zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ezinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ezinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ezinge is 2.642 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.221 euro).

Leeftijden Ezinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ezinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ezinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ezinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ezinge

Bloemenbuurt Onderwijs-, sportpark