Alle woningmarktinfo Berggierslanden in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Berggierslanden

Een eerste blik op Berggierslanden

Berggierslanden is een wijk in de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 3.555 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berggierslanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 481.585 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 481.585
Percentage gezinnen met kinderen 70%

Verkoopduur woningen in Berggierslanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berggierslanden is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berggierslanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berggierslanden.

Woningen recent verkocht in Berggierslanden

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berggierslanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berggierslanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berggierslanden. Een eengezinswoning in Berggierslanden komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berggierslanden

In Berggierslanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Berggierslanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Berggierslanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berggierslanden
Binnenring: Nederland

Berggierslanden waar ligt dat?

Woningen te koop in Berggierslanden

Wil je een huis kopen in Berggierslanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berggierslanden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berggierslanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berggierslanden.

Zoek je huurwoning in Berggierslanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Berggierslanden.

Huizenprijzen in Berggierslanden

Starterswoningen in Berggierslanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Berggierslanden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berggierslanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berggierslanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berggierslanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berggierslanden is 3.363 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.856 euro).

Leeftijden Berggierslanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berggierslanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Berggierslanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Berggierslanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Berggierslanden

Plantenbuurt Scheepsbuurt