logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwveenselanden in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwveenselanden Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwveenselanden Meppel

Nieuwveenselanden is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.595 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveenselanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.046 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 392.046
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Nieuwveenselanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwveenselanden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwveenselanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwveenselanden.

Woningen recent verkocht in Nieuwveenselanden

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveenselanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwveenselanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwveenselanden. Een eengezinswoning in Nieuwveenselanden komt het meest (90%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwveenselanden

In Nieuwveenselanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwveenselanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwveenselanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwveenselanden Meppel

Starterswoningen in Nieuwveenselanden Meppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwveenselanden Meppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwveenselanden Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwveenselanden Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwveenselanden Meppel

Wil je een huis kopen in Nieuwveenselanden Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwveenselanden Meppel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwveenselanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwveenselanden.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwveenselanden Meppel. Zoek je huurwoning in Nieuwveenselanden Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwveenselanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwveenselanden is 3.518 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.936 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwveenselanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwveenselanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwveenselanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwveenselanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwveenselanden

Drukkersbuurt Nieuwveenselanden