Huizenmarkt Nieuwveenselanden in Meppel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwveenselanden

Woningmarkt Nieuwveenselanden

Nieuwveenselanden is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveenselanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 381.906 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 381.906
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuwveenselanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwveenselanden is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwveenselanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwveenselanden.

Woningen recent verkocht in Nieuwveenselanden

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveenselanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwveenselanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwveenselanden. Een eengezinswoning in Nieuwveenselanden komt het meest (91%) voor. Daarna komt een galerijflat met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwveenselanden

In Nieuwveenselanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwveenselanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwveenselanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwveenselanden
Binnenring: Nederland

Nieuwveenselanden waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwveenselanden

Wil je een huis kopen in Nieuwveenselanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwveenselanden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwveenselanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwveenselanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwveenselanden. Zoek je huurwoning in Nieuwveenselanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwveenselanden

Starterswoningen in Nieuwveenselanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwveenselanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwveenselanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwveenselanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwveenselanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwveenselanden is 3.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro).

Leeftijden Nieuwveenselanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwveenselanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwveenselanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwveenselanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwveenselanden

Drukkersbuurt Nieuwveenselanden