Alle woningmarktinfo Koedijkslanden in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Koedijkslanden

Een eerste blik op Koedijkslanden

Koedijkslanden is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 6.300 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijkslanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 306.401 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 306.401
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Koedijkslanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koedijkslanden is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koedijkslanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koedijkslanden.

Woningen recent verkocht in Koedijkslanden

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijkslanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koedijkslanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koedijkslanden. Een eengezinswoning in Koedijkslanden komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koedijkslanden

In Koedijkslanden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Koedijkslanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Koedijkslanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koedijkslanden
Binnenring: Nederland

Koedijkslanden waar ligt dat?

Woningen te koop in Koedijkslanden

Wil je een huis kopen in Koedijkslanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koedijkslanden . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koedijkslanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koedijkslanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koedijkslanden. Zoek je huurwoning in Koedijkslanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koedijkslanden

Starterswoningen in Koedijkslanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koedijkslanden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koedijkslanden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koedijkslanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koedijkslanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koedijkslanden is 2.521 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.177 euro).

Leeftijden Koedijkslanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koedijkslanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Koedijkslanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Koedijkslanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Koedijkslanden

Hesselingen Koeberg Reestlanden Schildersbuurt