logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreid gebied Meppel in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Verspreid gebied Meppel Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreid gebied Meppel Meppel

Verspreid gebied Meppel is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 135 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 753.705 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 753.705
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreid gebied Meppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreid gebied Meppel is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreid gebied Meppel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreid gebied Meppel.

Woningen recent verkocht in Verspreid gebied Meppel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreid gebied Meppel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreid gebied Meppel. Een woonboerderij in Verspreid gebied Meppel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een landhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreid gebied Meppel

In Verspreid gebied Meppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreid gebied Meppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreid gebied Meppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreid gebied Meppel Meppel

Starterswoningen in Verspreid gebied Meppel Meppel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreid gebied Meppel Meppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreid gebied Meppel Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreid gebied Meppel Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreid gebied Meppel Meppel

Wil je een huis kopen in Verspreid gebied Meppel Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreid gebied Meppel Meppel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreid gebied Meppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreid gebied Meppel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreid gebied Meppel Meppel.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreid gebied Meppel Meppel. Zoek je huurwoning in Verspreid gebied Meppel Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreid gebied Meppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreid gebied Meppel is 3.975 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.749 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreid gebied Meppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreid gebied Meppel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreid gebied Meppel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreid gebied Meppel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreid gebied Meppel

Verspreid gebied Meppel Noord Verspreid gebied Meppel Oost Verspreid gebied Meppel Zuid