Alle woningmarktinfo Verspreid gebied Meppel in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreid gebied Meppel

Een eerste blik op Verspreid gebied Meppel

Verspreid gebied Meppel is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 824.290 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 824.290
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Verspreid gebied Meppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreid gebied Meppel is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreid gebied Meppel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreid gebied Meppel.

Woningen recent verkocht in Verspreid gebied Meppel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreid gebied Meppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreid gebied Meppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreid gebied Meppel. Een woonboerderij in Verspreid gebied Meppel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een landhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreid gebied Meppel

In Verspreid gebied Meppel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreid gebied Meppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreid gebied Meppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreid gebied Meppel
Binnenring: Nederland

Verspreid gebied Meppel waar ligt dat?

Woningen te koop in Verspreid gebied Meppel

Wil je een huis kopen in Verspreid gebied Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreid gebied Meppel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreid gebied Meppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreid gebied Meppel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreid gebied Meppel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreid gebied Meppel. Zoek je huurwoning in Verspreid gebied Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreid gebied Meppel

Starterswoningen in Verspreid gebied Meppel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreid gebied Meppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreid gebied Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreid gebied Meppel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreid gebied Meppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreid gebied Meppel is 2.495 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.749 euro).

Leeftijden Verspreid gebied Meppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreid gebied Meppel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreid gebied Meppel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreid gebied Meppel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreid gebied Meppel

Verspreid gebied Meppel Noord Verspreid gebied Meppel Oost