logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Industrieterrein Noord in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Industrieterrein Noord Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Industrieterrein Noord Meppel

Industrieterrein Noord is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 65 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 258.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 258.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Industrieterrein Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industrieterrein Noord is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industrieterrein Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Industrieterrein Noord.

Woningen recent verkocht in Industrieterrein Noord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrieterrein Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industrieterrein Noord. Een woonboot in Industrieterrein Noord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Industrieterrein Noord

In Industrieterrein Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrieterrein Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrieterrein Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Industrieterrein Noord Meppel

Starterswoningen in Industrieterrein Noord Meppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Industrieterrein Noord Meppel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrieterrein Noord Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Industrieterrein Noord Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Industrieterrein Noord Meppel

Wil je een huis kopen in Industrieterrein Noord Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrieterrein Noord Meppel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrieterrein Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrieterrein Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industrieterrein Noord Meppel.

Bekijk alle koopwoningen in Industrieterrein Noord Meppel. Zoek je huurwoning in Industrieterrein Noord Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Industrieterrein Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industrieterrein Noord is 2.241 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Industrieterrein Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrieterrein Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Industrieterrein Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Industrieterrein Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Industrieterrein Noord

Industrieterrein Noord I Industrieterrein Noord II