Alle woningmarktinfo Oosterboer in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterboer

Een eerste blik op Oosterboer

Oosterboer is een wijk in de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 7.335 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterboer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 350.371
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oosterboer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterboer is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterboer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterboer.

Woningen recent verkocht in Oosterboer

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterboer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterboer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterboer. Een eengezinswoning in Oosterboer komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterboer

In Oosterboer wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterboer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterboer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterboer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oosterboer

Wil je een huis kopen in Oosterboer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterboer . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterboer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterboer.

Zoek je huurwoning in Oosterboer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosterboer.

Huizenprijzen in Oosterboer

Starterswoningen in Oosterboer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterboer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterboer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterboer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterboer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterboer is 3.108 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.481 euro).

Leeftijden Oosterboer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterboer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterboer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterboer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterboer

Veldenbuurt Vlinderbuurt Vogelbuurt Verzetsbuurt

Instellingen zijn opgeslagen