Alle woningmarktinfo Rogat in Meppel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rogat

Een eerste blik op Rogat

Rogat is een wijk in de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 640.307 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 640.307
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Rogat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rogat is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rogat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rogat

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rogat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rogat. Een woonboerderij in Rogat komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rogat

In Rogat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rogat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rogat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rogat
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rogat

Wil je een huis kopen in Rogat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rogat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rogat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rogat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rogat.

Zoek je huurwoning in Rogat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rogat.

Huizenprijzen in Rogat

Starterswoningen in Rogat zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rogat zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rogat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rogat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rogat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rogat is 3.452 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.525 euro).

Leeftijden Rogat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rogat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rogat

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rogat? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rogat

Rogat Broekhuizen De Schiphorst

Instellingen zijn opgeslagen