logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rogat in De Schiphorst

Begrijp de huizenprijzen in Rogat Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rogat Meppel

Rogat is een wijk in de plaats De Schiphorst binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 600.435 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 600.435
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rogat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rogat is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rogat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rogat

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rogat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rogat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rogat. Een eengezinswoning in Rogat komt het meest (39%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rogat

In Rogat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rogat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rogat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rogat Meppel

Starterswoningen in Rogat Meppel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rogat Meppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rogat Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rogat Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rogat Meppel

Wil je een huis kopen in Rogat Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rogat Meppel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rogat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rogat.

Bekijk alle koopwoningen in Rogat Meppel. Zoek je huurwoning in Rogat Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rogat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rogat is 3.839 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.017 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rogat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rogat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rogat

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rogat? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rogat

Rogat Broekhuizen De Schiphorst