Huizenmarkt Atertoren in Meppel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Atertoren

Woningmarkt Atertoren

Atertoren is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Atertoren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 197.979 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 197.979
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Atertoren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Atertoren is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Atertoren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Atertoren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Atertoren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Atertoren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Atertoren. Een eengezinswoning in Atertoren komt het meest (97%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Atertoren

In Atertoren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Atertoren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Atertoren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Atertoren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Atertoren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Atertoren vergeleken met de Meppel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Atertoren waar ligt dat?

Woningen te koop Atertoren

Wil je een huis kopen in Atertoren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Atertoren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Atertoren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Atertoren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Atertoren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Atertoren. Zoek je huurwoning in Atertoren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Atertoren

Starterswoningen in Atertoren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Atertoren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Atertoren zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Atertoren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Atertoren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Atertoren is 2.706 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.531 euro).

Leeftijden Atertoren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Atertoren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Atertoren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Atertoren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Atertoren

Galgenkamp Oude Vaart