logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Atertoren in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Atertoren Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Atertoren Meppel

Atertoren is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 445 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Atertoren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 219.253 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 219.253
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Atertoren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Atertoren is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Atertoren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Atertoren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Atertoren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Atertoren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Atertoren. Een eengezinswoning in Atertoren komt het meest (97%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Atertoren

In Atertoren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Atertoren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Atertoren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Atertoren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Atertoren vergeleken met de Meppel en Nederland.

Huizenprijzen in Atertoren Meppel

Starterswoningen in Atertoren Meppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Atertoren Meppel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Atertoren Meppel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Atertoren Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Atertoren Meppel

Wil je een huis kopen in Atertoren Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Atertoren Meppel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Atertoren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Atertoren.

Bekijk alle koopwoningen in Atertoren Meppel. Zoek je huurwoning in Atertoren Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Atertoren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Atertoren is 3.165 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.338 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Atertoren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Atertoren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Atertoren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Atertoren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Atertoren

Galgenkamp Oude Vaart