Huizenmarkt Blankenstein in Meppel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blankenstein

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Blankenstein

Blankenstein is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenstein.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Blankenstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blankenstein is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Blankenstein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blankenstein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Blankenstein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blankenstein. Een eengezinswoning in Blankenstein komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Blankenstein waar ligt dat?

Woningen te koop Blankenstein

Wil je een huis kopen in Blankenstein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blankenstein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blankenstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blankenstein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Blankenstein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blankenstein. Zoek je huurwoning in Blankenstein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blankenstein

Starterswoningen in Blankenstein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blankenstein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blankenstein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blankenstein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blankenstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blankenstein is 2.567 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.398 euro).

Buurten in Blankenstein

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Blankenstein? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Blankenstein

Blankenstein