logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Blankenstein in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Blankenstein Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blankenstein Meppel

Blankenstein is een wijk in de plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze wijk telt volgens het CBS 200 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenstein.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 3%

Verkoopduur woningen in Blankenstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blankenstein is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Blankenstein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blankenstein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Blankenstein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blankenstein. Een eengezinswoning in Blankenstein komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blankenstein

In Blankenstein wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blankenstein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blankenstein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blankenstein Meppel

Starterswoningen in Blankenstein Meppel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blankenstein Meppel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blankenstein Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blankenstein Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blankenstein Meppel

Wil je een huis kopen in Blankenstein Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blankenstein Meppel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blankenstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blankenstein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Blankenstein Meppel.

Bekijk alle koopwoningen in Blankenstein Meppel. Zoek je huurwoning in Blankenstein Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blankenstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blankenstein is 2.567 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blankenstein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blankenstein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Blankenstein

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Blankenstein? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Blankenstein

Blankenstein