logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuweroord

Begrijp de huizenprijzen in Nieuweroord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuweroord

Nieuweroord is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 56.433 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.879 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 528.879
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuweroord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweroord is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuweroord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuweroord.

Woningen recent verkocht in Nieuweroord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweroord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweroord. Een eengezinswoning in Nieuweroord komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweroord

In Nieuweroord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweroord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweroord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuweroord

Starterswoningen in Nieuweroord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweroord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweroord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuweroord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuweroord

Wil je een huis kopen in Nieuweroord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweroord . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweroord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweroord.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuweroord. Zoek je huurwoning in Nieuweroord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuweroord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweroord is 3.274 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.012 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuweroord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweroord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuweroord

Nieuweroord bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.