De Huizenmarkt in Nieuweroord (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuweroord

Woningmarkt Nieuweroord

Nieuweroord is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 452.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 452.594
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuweroord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweroord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuweroord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuweroord.

Woningen recent verkocht in Nieuweroord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweroord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweroord. Een eengezinswoning in Nieuweroord komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweroord

In Nieuweroord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweroord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweroord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuweroord
Binnenring: Nederland

Nieuweroord waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuweroord

Wil je een huis kopen in Nieuweroord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweroord . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweroord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweroord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuweroord. Zoek je huurwoning in Nieuweroord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuweroord

Starterswoningen in Nieuweroord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweroord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweroord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuweroord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuweroord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweroord is 2.691 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.910 euro).

Leeftijden Nieuweroord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweroord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuweroord

Nieuweroord bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.