Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwendijk

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwendijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwendijk

Nieuwendijk is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwendijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 532.337 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 532.337
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nieuwendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwendijk is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwendijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwendijk.

Woningen recent verkocht in Nieuwendijk

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwendijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwendijk. Een eengezinswoning in Nieuwendijk komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwendijk

In Nieuwendijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwendijk

Starterswoningen in Nieuwendijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwendijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwendijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwendijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwendijk

Wil je een huis kopen in Nieuwendijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwendijk . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwendijk.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwendijk. Zoek je huurwoning in Nieuwendijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwendijk is 3.380 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.799 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwendijk

Nieuwendijk bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.