logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Andel in Andel

Begrijp de huizenprijzen in Andel Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Andel Altena

Andel is een wijk in de plaats Andel binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 2.405 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 475.287
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Andel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andel is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Andel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Andel

In Andel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andel Altena

Starterswoningen in Andel Altena zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Andel Altena zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andel Altena zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andel Altena? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andel Altena

Wil je een huis kopen in Andel Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andel Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Andel Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Andel Altena. Zoek je huurwoning in Andel Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Andel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andel is 2.116 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.313 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Andel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Andel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Andel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Andel

Andel Verspreide huizen in buitengebied