logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Uitwijk en Waardhuizen in Giessen

Begrijp de huizenprijzen in Uitwijk en Waardhuizen Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Uitwijk en Waardhuizen Altena

Uitwijk en Waardhuizen is een wijk in de plaats Giessen binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 650 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwijk en Waardhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 614.025 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 614.025
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Uitwijk en Waardhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwijk en Waardhuizen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwijk en Waardhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitwijk en Waardhuizen.

Woningen recent verkocht in Uitwijk en Waardhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwijk en Waardhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwijk en Waardhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uitwijk en Waardhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Uitwijk en Waardhuizen

In Uitwijk en Waardhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitwijk en Waardhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitwijk en Waardhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Uitwijk en Waardhuizen Altena

Wil je een huis kopen in Uitwijk en Waardhuizen Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwijk en Waardhuizen Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwijk en Waardhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwijk en Waardhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Uitwijk en Waardhuizen Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Uitwijk en Waardhuizen Altena. Zoek je huurwoning in Uitwijk en Waardhuizen Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uitwijk en Waardhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwijk en Waardhuizen is 3.480 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.712 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Uitwijk en Waardhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwijk en Waardhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uitwijk en Waardhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uitwijk en Waardhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uitwijk en Waardhuizen

Uitwijk Waardhuizen Verspreide huizen in buitengebied