logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Meeuwen in Meeuwen

Begrijp de huizenprijzen in Meeuwen Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meeuwen Altena

Meeuwen is een wijk in de plaats Meeuwen binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 735 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 353.112 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 353.112
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Meeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meeuwen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meeuwen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meeuwen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meeuwen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meeuwen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meeuwen

In Meeuwen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Meeuwen Altena

Wil je een huis kopen in Meeuwen Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meeuwen Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meeuwen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meeuwen Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Meeuwen Altena. Zoek je huurwoning in Meeuwen Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meeuwen is 2.656 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.474 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meeuwen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meeuwen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meeuwen

Meeuwen Verspreide huizen Meeuwen