logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sleeuwijk in Sleeuwijk

Begrijp de huizenprijzen in Sleeuwijk Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sleeuwijk Altena

Sleeuwijk is een wijk in de plaats Sleeuwijk binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 5.595 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 413.429 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 413.429
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sleeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sleeuwijk is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sleeuwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sleeuwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sleeuwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sleeuwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Sleeuwijk

In Sleeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sleeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sleeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sleeuwijk Altena

Starterswoningen in Sleeuwijk Altena zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sleeuwijk Altena zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sleeuwijk Altena zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sleeuwijk Altena? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sleeuwijk Altena

Wil je een huis kopen in Sleeuwijk Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sleeuwijk Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sleeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sleeuwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sleeuwijk Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Sleeuwijk Altena. Zoek je huurwoning in Sleeuwijk Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sleeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sleeuwijk is 2.906 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sleeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sleeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sleeuwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sleeuwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sleeuwijk

Kern Sleeuwijk Bedrijventerrein Sleeuwijk Sleeuwijksepolder Nieuwe Ban