logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Giessen in Giessen

Begrijp de huizenprijzen in Giessen Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Giessen Altena

Giessen is een wijk in de plaats Giessen binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 1.615 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.925 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 359.925
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Giessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giessen is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giessen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Giessen.

Woningen recent verkocht in Giessen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giessen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Giessen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Giessen

In Giessen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Giessen Altena

Starterswoningen in Giessen Altena zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Giessen Altena zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giessen Altena zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Giessen Altena? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Giessen Altena

Wil je een huis kopen in Giessen Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giessen Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giessen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Giessen Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Giessen Altena. Zoek je huurwoning in Giessen Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Giessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giessen is 3.484 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.936 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Giessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giessen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Giessen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Giessen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Giessen

Giessen Verspreide huizen in buitengebied