logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rijswijk in Rijswijk (NB)

Begrijp de huizenprijzen in Rijswijk Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijswijk Altena

Rijswijk is een wijk in de plaats Rijswijk (NB) binnen de gemeente Altena. Deze wijk telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 432.974 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 432.974
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Rijswijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijswijk is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijswijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijswijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijswijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rijswijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Rijswijk

In Rijswijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijswijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijswijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Rijswijk Altena

Wil je een huis kopen in Rijswijk Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijswijk Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijswijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijswijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rijswijk Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Rijswijk Altena. Zoek je huurwoning in Rijswijk Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijswijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijswijk is 2.917 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.849 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijswijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijswijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rijswijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rijswijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rijswijk

Rijswijk Verspreide huizen in buitengebied