Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Zevenaar

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Zevenaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Zevenaar

Zevenaar is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 86 woningen te koop en zijn er recent 232 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenaar. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 334.913.

Woningen te koop 86
Woningen recent verkocht 232
Gemiddelde vraagprijs € 403.428
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 334.913
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zevenaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zevenaar is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zevenaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zevenaar.

Woningen recent verkocht in Zevenaar

Er zijn recent 232 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zevenaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zevenaar. Een eengezinswoning in Zevenaar komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zevenaar

In Zevenaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zevenaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zevenaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Zevenaar

Starterswoningen in gemeente Zevenaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Zevenaar zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Zevenaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Zevenaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Zevenaar

Wil je een huis kopen in gemeente Zevenaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Zevenaar . Er staan momenteel 86 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zevenaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zevenaar.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Zevenaar. Zoek je huurwoning in gemeente Zevenaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zevenaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zevenaar is 2.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.761 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zevenaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zevenaar vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Zevenaar

De gemeente Zevenaar telt 11 plaatsen.

Aerdt Angerlo Babberich Giesbeek Herwen Lathum Lobith Pannerden Spijk Tolkamer Zevenaar

Wijken van Zevenaar

Zevenaar bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.