Huizenprijzen en de huizenmarkt Lathum in Lathum

Begrijp de huizenprijzen in Lathum Zevenaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lathum Zevenaar

Lathum is een wijk in de plaats Lathum binnen de gemeente Zevenaar. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 706.180 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 706.180
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lathum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lathum is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lathum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lathum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lathum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lathum. Een eengezinswoning in Lathum komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lathum

In Lathum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lathum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lathum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lathum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lathum vergeleken met de Zevenaar en Nederland.

Huizenprijzen in Lathum Zevenaar

Starterswoningen in Lathum Zevenaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lathum Zevenaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lathum Zevenaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lathum Zevenaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lathum Zevenaar

Wil je een huis kopen in Lathum Zevenaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lathum Zevenaar . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lathum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lathum.

Bekijk alle koopwoningen in Lathum Zevenaar. Zoek je huurwoning in Lathum Zevenaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lathum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lathum is 4.364 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.943 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lathum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lathum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lathum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lathum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lathum

Lathum